Já jsem rodila na Obilním trhu v roce 2003 a už tehdy bylo poměrně plno. Ale měli jsme štěstí v tom, že naše malá na svět až tak nespěchala, tak než se mi přes noc porod rozjel, tak ráno už přijímali. Doporučuji určitě před odjezdem do porodnice tam nejdříve zavolat, abyste pak neměli naspěch do Bohunic. Jinak mě maximálně vyhovoval ten porodní pokojíček, protože I.dobu porodní jsem tím pádem trávila ve sprše a moc dobře to na mne působilo. Porodní asistentka nám nabídla i možnost rodit jinak než na posteli a toho jsem využila a rodila na vaku, což jsem velmi ocenila. Šestinedělí sice není tak konfortní, ale já měla štěstí jen na dvoulůžkový pokoj s velmi příjemnou spolubydlící a od druhého dne jsem byla na polonadstandartu, takže jsme měli návštěvy až na pokoji. Teď očekáváme miminko začátkem října a tak doufám, že nám vyjde Obilňák.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.