Milé maminky,rodila jsem v náchodské porodnici obě své děti a mohu Vám s klidným svědomím toto zařízení jen doporučit.Oba porody jsem měla vyvolané,Honzíka ve 37 týdnu,protože jsem měla zdravotní potíže,ale díky profesionální péči pánů doktorů a obětavým sestřičkám jsme oba vše dokonale zvládli,i když jsme se 16 hodin trápili na sále.Letos v květnu jsem zde rodila i dceru,kterou jsem deset dní přenášela.Byla jsem mile překvapena,že služby,které zde poskutují jsou absolutně dokonalé.Byla jsem docela neposlušná maminka,ale jsou tam všichni moc hodní a velcí profesionálové,takže jsme se všichni nakonec tomu jen zasmáli.Pan doktor Doležal,i když je to mladík,je fakt profík.Miminko mě přiložili 2O min. po porodu a 2 hod.po něm jsem už vesele kráčela po svých na pokoj.Kdo se ale necítí jít po svých,tomu přispěchá na pomoc sestra.Všichni jsou tam moc milí a obětaví,dětské sestřičky ochotně poradí a pomohou,když se maminky necítí ve své kůži.Domů jsme odcházeli 5 den po porodu s tím,že cokoliv budeme potřebovat stačí zatelefonovat.Toto oddělení by si už opravdu zasloužilo moderní prostředí a vybavení.Takže maminky,které ještě nevíte kam do porodnice,tak v klidu do Náchoda.Já tam určitě pojedu i se svým třetím potomkem.
Předchozí