| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici FN Brno, Obilní trh

Vážené maminky,
v porodnici na Obilním trhu v Brně jsem rodila před 3mi lety svoji první dceru. Porod jsem měla velmi komplikovaný, nepostupující a přes všechny možné zkoušky porodit přirozenou cestou jsem porodila císařský řezem s Epiduralem. Za veliké pomoci MUDr. Husičky a celého personálu se mi narodila krásná, zdravá dcera o mírách 3800gr. a 51cm.
Přes všechny možné komlikace, jsem byla s touto porodnicí a veškerým personálem tak naprosto spokojená, že letos, kdy mám koncem února termín druhého porodu, doufám, že budu moci opět, sand klidněji, přivézt na svět další miminko právě na Obilním trhu.
Hlavním důvodem takového spokojenosti, je, že i přes uvedené komplikace, nás zde s manželem nenechali v jakési nejistotě, co se se mnou děje a bude dít. Pokud vše nevysvětlili mně, obeznámili se vším manžela a to byla velká opora. Samozřejmě i vstřícný, usměvavý a velice příjemný sbor ochotných sestřiček. Tudíž se dá vydržet vše.
Za toto bych jim velice poděkovala za práci, kterou vykonávají.
S pozdravem a přáním zdravých dětí Katka Zarbochová

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.