Ahoj budoucí maminky,
já jsem rodila před 4 měsíci císařským řezem v porodnici v Mladé Boleslavi. Vše okolo mne bylo dobré, ale jak se chovali dětské sestry?!?! Jelikož jsem rodila císařem, mléko se mi začalo tvoři až cca 4 dne po porodu, jenže mi to nikdo neřekl a malá furt brečela po kojení. Stále mi říkali, že ji ničím nepřikrmují, že je najedená ještě z břicha, sale pak z jedné nepříjemné sestry vylezlo, že jí přikrmují. Bála jsem se, že už moje prso a mléko chtít nebude, Ale nakonec to dobře dopadlo. Potom často ublinkávala a musela jsem si chodit pro čisté košilky. Někdy také pro zavinovačku nebo bavlněné plínky. S neochotou mi je dávali s poznámkami, že tam nejsem sama a ať s tím šetřím. bla jsem z toho tak na nervy, ze jsem si ty košilky pak už přepírala a použila víckrát. Celkově byly neochotné v čemkoli pomoci, hlavně v tom kojení. Mluvím především o blonďaté, krátkovlasé cca 28 let staré dětské sestřičce a malé starší cca 40 - 45 let staré sestře. Měli směnu vždy spolu. Na ostatní si stěžovat nemohu. Doktoři i sestry, které se starali o mě byli super. Veronika
Předchozí