Davídek je naše první dítě a tak bych se chtěla podělit o zkušenost s porodnicí na Kladně a s přístupem personálu. U porodu jsem měla manžela, který mi velmi pomohl v první době porodní. Do porodnice jsem přijela ve 20:00 hodin s kontrakcemi po 6-7 minutách. Tam nás přijmula sestra, která s námi všechno sepsala a hlavně nám všechno vysvětlila.Pak už to všechno probíhalo velmi rychle. Dostala jsem klystýr, šla jsem do sprchy, potom jsem musela na křeslo aby mohli malému natočit srdíčko.Všechno probíhalo bez kompilací a velmi rychle. Davídek se nám narodil ve 22:05 hodin. Chtěla bych tímto moc poděkovat panu primáři Holubovi, který se celou dobu o mě stará, sestřičkám na porodním sále a celému novorozeneckému oddělení ale i oddělení šestinedělí. Moc děkuji. Takže, kdo se chystá na svět opravdu mohu Kladno doporučit. Chládková Gabriela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.