Dobrý den,já si stěžovat na mosteckou porodnici nemůžu.Vyšli mě kdy koliv vstříc.Taky jsem přenášela a byla jsem na ženském oddělení.Byla to tam paráda.Sestřičky bomba.Když šly poslouchat ozvy tak jen řekli,tak ženský vystrčte na mě ty vaše pupky a jedem.Na porodnici taky byly hodný a trpělivý.Dostala jsem i epidurál i když nebyl v plánu.Jen tak jsem si o neěj řekla jestli je to možný a bylo.Taky je dobrý to že když se miminko narodí dřív tak hned vědí co dělat.Maj tam nové inkubátory.Neměla bych strach.Všem jsem plně důvěřovala.Jestli se nám to podaří šla bych tam znova.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.