Přidat odpověď
Miksi, zrvna jsem se te chtela optat, jestli i dnes se o snih postaralo slunko ;o)
hnus, hnus a jeste jednou hnus!! tady pada od rana a vcera v TV rikali, ze minimalne do 22.3. bude porad hnus :o(((((((
a to mam zdechlou baterku v aute, takze musim vybehnout ven pro certa do skolky (hodinova prochazka ;o))
S tehu neboj, bude - treba uz jsi po cyklu (kamaradka otehotnela posledni den menstruace!).
a dudlik - ja se toho desne desila, prvne jsem ho odebrala na noc (pac byl vic unavenej a lip usinal nez poO), nekdy na jare i na odpoledne (proste jsem rekla, ze se ztratil - Kuba v postylce pak asi tyden vzdy konstatoval "dudlik se ztratil", ja jsem rekla "jo, ztratil se" a bylo. Slo to tak krasne, ze kdybych to vedela, sebrala jsem mu ho daleko driv ;o)
a co bych ted dala za to, kdyby si ho mrnavec pro zmenu dal vnutit - vytrvale odmita a v noci mu slouzim za dudlik ja :o((
no nic, jdu zehlit - chci, kdyz uz musim ven, odnest do MC na burzu tehu veci ... chjo, docela je mi to lito, ze uz dalsi tehu nebude :o((
Předchozí