Já se ještě chystám v úterý do poradny a na odběry a pak už mě asi taky převedou do porodnice. Na ten kurz bych se šla asi podívat. Myslím ale, že by tě měli mile přijmout i když se přijdeš podívat jen tak. Ale sestřička mi říkala že některé sestry jsou tam moc milé a jiné nic moc. Záleží na štěstí a to se týká nejspíš i doktora. Snad to vyjde a vše proběhne bez větších problémů. Prostředí je tam určitě pěkné, ale jednání a přístup je vždy rozhodující. A zvlášť když je to pro tebe poprvé. Držím palečky a snad se potkáme na přednášce nebo v porodnici. Kolikátého máš mít termín?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.