Milá Julie a ostatní se stejným problémem,
svou první dceru jsem měla také otočenou zadečkem dolů, ale nevěděla jsem o ničem, co by mě mohlo pomoci, takže jsem měla císařský řez. U druhé dcery jsem opět řešila stejný problém. Byla jsem z toho dost nešťastná, ale byla jsem tak odhodlaná rodit přirozenou cestou, že jsem se všude poptávala, hledala v knížkách, jenom abych nemusela mít zase císaře. A teď k těm cvikům:
Poloha na všech čtyřech, opřít se o lokty a
vystrčit zadeček, takhle setrvat asi 10 minut.
Ke gauči z druhé strany si dejte nějakou podložku, lehněte si na záda a dejte nohy nahoru na opěradlo, vypadá to jako když děláte svíčku. Já jsem si nohy vždycky zahákla a vydržela jsem to aspoň 15 minut, i když v knížce, ve které jsem to vyčetla píší 20 minut. Je to docela namáhavé, tak kdyby Vám to nešlo, tak se moc nepřepínejte nebo Vám může někdo pomoci. Tento cvik mě pomohl, jsem o tom přesvědčená i přes řeči mého gynekologa, že cvičením se nemůže dítě otočit. Nakonec jsem rodila normálně a jsem moc ráda, protože i když mě porod trval 16 hodin, tak to byl pro mě a mého manžela krásný zážitek. Jó a ještě k tomu druhému cvičení, musíte ho dělat 2x denně.
Ahoj všechny a přeji Vám zdravé a krásné dětičky.
Předchozí