jsem tu nová, tak jestli mě vezmete mezi sebe budu moc ráda.Zrovna jsem ukončila šestinedělí,doma máme prcka Matouška a moc si prvního potomka užíváme. začínají ho hodně zajímat věci kolem sebe a už umí krásně oplácet úsměv.Jsem do něj úplnej blázen, nejradši bych ho láskou snědla, ale to asi všechny znate. Teď spinká u nás v manželský posteli,v postýlce je mu nějak smutno:)tak máme jeden ze zlozvyků co budem odnaučovat:)kdo ví kolik jich ještě bude. No tak já už půjdu taky na kutě, mějte se moc hezky...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.