Ahojky, tak rodinu mám doma. Nikuška je naprosto úžasná jako vždy a krásně mě přivítala. Je to moje zlatíčko a chyběla mi docela dost. Hlavně se mi vybil v sobotu mobil a nabíječku jsem měla v práci tak jsme byli úplně bez spojení.
Jééé tvůj manžel má v dubnu třicátiny... můj má v dubnu 29 :o))) Tak vidím že děti máme ve stejném měsíci a manželé také. To je náhodička.
Jinak jako tradičně nestíhám protože v práci je toho zase nějak moc a k tomu spory s majiteli firmy apod. Je nás v práci 5 a grafička a v tomto složení jsme měli v únoru čistý zisk 650tisíc a oni nám zase strhli peníze. Já tedy osobně mám zatím málo, ale holky fakt udělají hodně a ještě nedostanou plný bonus!!! Je to docela síla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.