V Prostějově jsem rodila v lednu,tak pokud Vám to pomůže,píšu pár rad.Jedny kalhotky na jedno použití jsem vyfasovala po porodu od nich, k tomu i pár vložek-těch síťových(mmch byly super měkké). Já měla nakoupené jednorázové kalhotky ze zdravotních potřeb -jsou na ulici,která vede od pošty k lázním(neznám jméno),byly fajn. porodní asistentky byly fajn, jen je nezvyk, že pokud to vypadá na delší první dobu porodní,je žena uložena už na pokoji, kde bude potom s mimčem a může se stát, že tam bude rozdýchávat kontrakce a vedle si bude odpočívat mamča s mimčem.Pak většinou i posílají manžela domů.Já naštěstí zůstala s manželem a byla sama, tak to bylo fajn. K vlastnímu porodu doporučuji poslouchat rady asistentek. vědí proč to chtějí.Myslím si,že mě to urychlilo porod.Zvládla jsem i klystýr,oholená už jsem byla. Nakonec jsem nebyla ani nastřižená a to jsem o to ani nežádala a prcek byl celkem macek.Pokoje jsou pěkné, je možnost si zaplatit nadstandart(snad 400Kč za noc). Ten má určitě výhodu v tom, že se nemusíte před nikým omezovat, mimčo Vám v noci druhé dítko nebudí a naopak a jsou neomezené návštěvy. Protože jinak návštěvy mimo moc nedovolují.Ale zase si člověk nemá s kým popovídat:o( .
Předchozí