Teď spíš řeším jméno mimča. Nejdřív to bylo jasný, ale teď ke konci jsem od toho i s manželem upustila. Měla to být Natálka. Když sem ale zjistila kolik jich teď všude je, tak jsem to postupně zavrhla. Na nic jiného sem už nepřišla. Manžel pak rozhodl že to bude po mě Hanička. Já ale zatím váhám. Jinak doma už jednu holčičku mám a ta je Vaneska. Říkáme jí ale samozřejmé úplně jinak. Přeju pěkný den
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.