Milá Lenko. Já sem svoje příspěvky zadávala vždy přímo pod Prostějovskou porodnicí. A zajímal mě názor a zkušenost těch, kteří tam byly buď na kurzech nebo třeba už rodily. To že se příspěvky objevují i jinde sem jistila až po tvé reakci. Navíc pokud se té dotyčné, se kterou jsem něco řešila přímo v PV porodnici chci zeptat asi sotva bude obcházet všechny ostatní rubriky aby to zjistila. Tak sem se k názorům na jiné porodnice ani nedostala, pokud sem nešla přímo do diskuze kde rodit nebo pod jinou konkrétní porodnici. Dále se už raději vyjadřovat k ničemu nebudu protože je vidět že tolerance k dotazům jiných lidí (když nejsou přímo k tomu kde rodit)ti je zřejmě cizí. Tobě přeji aby si vždy potkala jen lidi tolerantní. Jinak naše rozhovory se také týkaly porodu a věcí s tím spojených.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.