V loni v říjnu se mi narodil syn k mému štěstí v Bohunicích. je sice pravda že Obilňák si mně na mé výslovné přání přebral od mého doktora už v 34tt ale ochota byla "super" přeplněná čekárna na porodním, vždy zábava minimálně na hodinu,jedna mladá paní doktorka na podoním velice příjemná, jen sem ji viděla bylo mi špatně. asi aby měla body neustále mě chtěla nechávat na ODD 6 na rizikovém. Jediný co bylo na Obilnáku dobrý tak přístup sestřiček na Rizikovým. a po zkušenostech kamarádky na popordním s tím jak jí tam dítě plakalo hlady protože neměla mlíko, a příkrm nedostala. no raději tam rodit nebudu... i když obě porodnice patří k sobě nedá se to srovnat! ani v přístupu k pacientkám od presonálu. jo a návštěvy jsou tam taky dost katastrofální jedna malá chodba :(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.