Jmenuji se Marie je mi 26 let a jsem z Mostu. Musím přiznat, že jsem dostala před porodem několik varování abych nechodila rodit do Mostu, ale i přesto jsem se svěřila do péče této porodnice, říkala jsem si, že jsme všichni narození v Mostě a tak jsem chtěla také Mostečánka a navíc jezdit rodit do jiného města se mi také moc nechtělo kvůli vzálenosti a také kvůli návštěvám příbuzných. Nyní mám již vše za sebou a zdravé miminko - Mireček je na světě. Zkušenost s touto porodnicí mám dobrou a vzkazuji všem budoucím maminkám z Mostecka aby se nebály. Pokud spolupracujete s porodními asistentkami a lékaři budou k Vám vlídní a pomohou Vám. Vždyť Vaše zdraví a zdraví miminka je i v jejich zájmu. Myslím, že se zde mnohé zlepšilo. Velmi mi pomohlo, že porodnice v Mostě umožňuje prohlídku budoucím maminkám a tatínkům vždy v pondělí ve 13 hodin. Maminka pak již nejde do neznámého prostředí a je určitě mnohem klidnější.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.