Nikča chodila do školky minulý týden. Školka jí tedy zatím moc nechybí. Tento týden byla u babičky a měla nějakou virozu, dva dny měla vysoké teploty a dr říkala, že má trochu zarudlý krk, ale už je v pohodě. Dnes jí vezu na týden ke švagrové, za týden jede s babčou a tříletým bratránkem a sedmiletou sestřenicí a babčinou sestrou na týden na hory. Potom na dva týdny ke tchýni, tam má zase sestřenici Kačku, tak má dost nabitý program a ani si nestihne po školce stýskat.
Jinak v práci to celkem jde. Je to jako všude, něco mě baví a něco dělám jen proto že musím. Ale jsem celkem v pohodě. Jsme hodně malý kolektiv a mám kolgu s kterým je docela legrace. Dnes se žení a jeho přítelkyně se jmenuje naprosto stejně jako já, tak z toho máme pořád legraci :o)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.