| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Kladno

Na začátku září jsem na Kladně porodila dceru a byla jsem opravdu moc spokojená, jak s porodními sestřičkami a s panem doktorem Klimentem, tak se setřičkami na šestinedělí a dětskou lékařkou. Rodila jsem na Kladně i v roce 2001, kde se mi tedy moc nelíbil přístup některých sestřiček ze šestinedělí. Ale byla jsem mile překvapena, že se to opravdu moc zlepšilo.
Samozřejmě tam bylo pár maličkostí, co by se dalo zlepšit. Např. proč je nutné měřit teplotu v 5 hodin ráno, proč je snídaně v 7 hodin, a v 7:15 už musíte být v pokoji a čekat na vizitu, pokud se vám probudí mimčo a budete kojit, tak to nemůžete stihnout. Ale celkově jsem byla spokojená. Prvorodičkám bych doporučovala se pořád ptát, na všechno s čím si nevědí rady. Tak přeji všem zdravá a krásná miminka. Jana

PS: Za účast "proškoleného tatínka" u porodu se již platí 595,- (včetně DPH) a návštevní hodiny jsou denně od 15-17 hodin.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.