Ahoj v Mostecké porodnici jsem rodila před deseti lety a musím říct že jako pro prvorodičku to bylo strašné.Personál nepříjemní a neochotný,ještě mně poslali domů abych si umyla okna a nzajímalo je že mám porodní bolesti, tak jsem jela v tramvaji my praskla plodová voda tak mě museli příjmout nazpět ale s velkou neochotou že dnes určitě neporodím vůbec si mně nevšímali dokud jsem nezačala rodit komunikace žádná nejhorší porodnice co znám ,jelikož jsem pa už rodila v jiné porodnici tak je to o něčem jiném kde se k vám personál chová tak aby ste se cítila jako v bavlnce jak sestry tak lékaři pokud můžete tak běžte jinám hlavně záleží na prvním porodě protože ten se vám zarije hodně hlubko
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.