V Jičíně jsem rodila v roce 2002 a vše proběhlo v pořádku. I když porodní asistentka byla ze začátku velmi nepříjemná a také mne nechala dělat věci, které se dělat neměly (např. tlačit dříve než jsem ležela na lehátku, tlačit se má až v druhé době porodní a ona mi řekla, že můžu tlačit už v té první, tak jsem seděla na WC-to mi také řekla (!!!) a činila jak ona řekla...)Já v té době velice nezkušená, nic jsem o porodech nečetla,tak jsem dělala co mi bylo doporučeno. No porod jsem měla krátký - ve 23 hod. praskla voda (příjezd do porodnice) a ve 2:45 byl malý na světě. Jen jsem byla z toho dřívějšího tlačení tak vyčerpaná, že jsem pak málem nezvládla tlačit v tu pravou dobu.Naštěstí vše dopadlo dobře a malý se narodil v pořádku.
Celou dobu semnou byla jen ta PA,doktor spal na pokoji a přišel až k samotnému porodu.Pak už bylo vše ok.
Teď čekám druhé mimi a budu v JC rodit znovu. O porodech už leccos vím, tak když se mi něco nebude zdát, tak to prostě dělat nebudu.
Prostředí je zde pěkné, ostatní PA jsou také milé (tamta už tam doufám není) a co se týče doktorů, tak jsou také odborníci.Oddělení šestinedělí je také pěkné.
Přeji všem hodně štěstí...
Předchozí