Na Kladně jsem rodila v únoru 2007 a přesto, že byl porod komlikovanější, celou dobu jsem musela ležet (tutíž jsem si ani moc nevychutnala nadstandartní porodní pokoj), mimíse jsem měla po celou dobu připojeného na monitor sledující srdeční ozvy, porod nepostupoval ani po zavedení kapačky a nakonec po dlouhém snažení jsem musela rodit císařským řezem, tak musím personál porodnice jen a jen chválit. Pan doktor Kliment a všechny sestřičky (jména si bohužel nepamatuji) byli moc milí a pomáhali mě i manželovi vše zvládnout. Po té co mě odvezli na sál, pan doktor manželovi vše vysvětlil. Po té co se nám Matýsek narodil a musel do inkubátoru kvůli nízké porodní váze, opět pan doktor byl manželovi vše vysvětlit a podpořil ho, že to nic není a malý vše rychle dožene. Také sestřička si byla s manželem během porodu cís. řezem povídat. Pan doktor Kliment se na mě byl podívat i druhý den po porodu na odd. šestinedělí. Na oddělení šestinedělí jsem si pobyla trochu déle kvůli zánětu, ale i zde byli všichni moc milí. Malého jsem chodila kojit na odd. JIP a sestřičkám moc děkuji za pomoc a podporu. Poté co mě pustili ze šestinedělí, jsem s Matýskem ležela ještě nějaký den na JIP II. a i zde bylo vše OK. Závěrem mohu jen říci, že kladenskou porodnici doporučuji. Stále plně kojím (ještě jednou díky sestřičkám z JIP) a Matýsek vše dohnal, jak nám slíbil pan doktor - ve 3 měsících váží 6,5 kg. :-D
Předchozí