Ahojte maminky které se chystáte rodit do šumperské porodnice a máte pochybnosti.Chsi se s vámi podělit o moje dojmy z této nemocnice.Rodila jsem zde 7.5.2004 a až na nějáke ty maličkosti to bylo velmi dobré.Rodila jsem císařákem a tak teda nemůžu posoudit jak se chová personál k normálně rodicím maminkám.Prostě si nemůžu stěžovat.Co mi jediné vadilo tak to že jsem byla prvorodička a sestřičky mi vůbec neporadily jak mám kojit a tak mě to opravdu bolelo.Tento rok v říjnu jdu rodit po druhé tak půjdu stejně rodit s obavami.Ale maminky já si mislím že každý si svůj názor musí stejně udělat sám.Zatím ahojte maminky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.