Chtela bych Vam jen napsat o rozdilnem pristupu k matce v Kladne a v Praze.Predem bych i vsem prazskym maminkam , ktere maji problematicke tehotenstvi, predevsim ze zdravotnich a psychickych duvodu, doporucit kladno. ac jsem jeste porodnici nevidela, tak profesionalni pristup a otevrena dikuze o vsem me sokovala.pul roku jsem ted travila po nemocnicich a ne vzdy jsem dobre dopadla.ted v 39 tydnu jsem se dozvedela ze s miminkem neni vse az tak uplne v poradku a ze mam jit na hospitalizaci, to uz pro me byla posledni kapka.sebrala jsem zbytek odvahy, objednala se k panu primari , sepsala pozadavky a taky postrehy z netu a sla jsem protestovat proti zbytecne hospitalizaci.cekala jsem vydirani, jake na me zkusili geneticy v Praze , kdyz jsem zadala o preruseni ze zdravotnich duvodu, a ja se vydirat nechala. V kladne me pan primar prijal, musim podotknout moc fajn chlap,chvilku jsme povidali a pak se me zeptal na mou predstavu, ja mu ji sdelila, on rekl ze ji ma se mnou shodnou a v pondeli budu mit planovany cisarsky rez.zadne poskozujete dite, pokud nas neposlechnete, zadne my vime nejlepe co a jak, zadne schvalne odborne terminy, proste jsem si o dlouhe dobe pripadala jako clovek, ktery muze taky o sobe a diteti rozhodnout. a ver te mi , ze po tom vsem co jsem si prozila je to ocit k nezaplaceni.tak nam drzte palce at vse dobre dopadne.
Předchozí