Po velkém váhání,do které porodnice jít rodit,jestli do Bohunic,nebo na Obilní trh,nebo k Milosrdným bratřím v Brně,zvítězil Obilní trh.Po předchozí přehlídce,které tam pořádají mě utvrdili v pocitu,že chci jít právě tam.A udělala jsem dobře!Od přijetí na příjmu/byl to vyvolávaný porod/,kde měla službu velice hodná a příjemná sestřička,jsem měla hned dobrý pocit.To mě uklidnilo.Pak mě převezli na porodní sál,kde mi pan doktor zavedl tabletku na vyvolání porodu,a od té chvíle mě chodila pravidelně kontrolovat porodní asistentka a studentky.Byli všichni ohleduplní a taktní,partner tam byl se mnou,měli jsme soukromí.A když se v 16.50 hodin narodila naše dceruška,byla jsem na vrcholu blaha,Pocítila jsem ohromný pocit zadostiučinění,že jsem to všechno zvládla.Celé těhotenství,těch 9 měsíců čekání a zodpovědnosti za mimi v bříšku,abych mu ničím neublížila,a nakonec samotný porod,ze kterého jsem coby prvorodička měla samozřejmě hrozný strach.Najednou jsem měla jistotu,že prostě už zvládnu všechno,a že nás 3 čeká nádherný život plný lásky.Nejvíc mě posiluje to,že miluju jaro,které brzy bude,a to cítím každý rok,v sobě plno síly a chuti do života.Na oddělení šestinedělí je sice trošku starší vybavení pokojů,ale já jsem se nesetkala s jediným negativním přístupem ze strany sester nebo doktorů.Všichni byli báječní a starostliví.Touto cestou jim chci poděkovat za péči a profesionalitu,kterou bezesporu mají.A kdybych náhodou byla ještě někdy těhotná,rozhodně půjdu rodit znovu tam.
Předchozí