V benešovské porodnici jsem rodila dvakrát a musím konstatovat, že jsem velice spokojená. Poprvé to bylo v červenci 2005, kdy se mi narodil klučík Vojtík a rodil mi ho Dr.Zeman nebo spíše praktikantka ze školy a zvládli to dobře. Při šití jsem si s ním užila i legraci. Nemůžu si na něho stěžovat, i když jsem četla dost negativních zpráv na něho. U mě byl v pohodě. A podruhé to bylo letos v červnu, kdy se mi narodil opět kluk Matýsek a to mě rodila Dr.Pekařová a taky byla skvělá. Porodní asistenky byly taky výborné, i když nevím jak se jmenovaly. Co se týce sestřiček na šestinedělí a dětských sester, tak byly taky skvěléVšechno vysvětlily a pomáhaly s dítětem, hlavně ve druhém případě, kdy byl Matěj trochu líný bumbat. Jediné co nás všechny zarazilo, že dětský doktoři nepřišli na to, že se Matýsek narodil s částečným rozštěpem patra a proto tak špatně bumbá. A přišla na to naše doktorka jen, když na ní zívnul. Ale porodnice jako taková je super a kdybych rodila potřetí, tak jedině tady.
Předchozí