Milé maminky,chtěla bych vám všem, které váháte, tuto porodnici doporučit. Rodila jsem zde 2.1.2004 našeho prvního syna, i když spadáme pod jiný kraj a do Brna to máme 50 km. Donutilo mne k tomuto rozhodnutí jednání zdravotního personálu v naší okresní nemocnici, kde mne nutili k uměle vyvolanému porodu, protože jsem byla pár dnů po termínu. Miminko i já jsme byli v pořádku a porodní cesty nebyly nachystané. Podle ultrazvuku ve 20 týdnu jsme navíc měli ještě nějaký ten den čas. Obrátili jsme se proto o radu na tuto porodnici v Brně a zde nás překvapil nejen vstřícným postojem, ale i vybavením a možnostmi porodu.Porod zde proběhl bez komplikací v příjemném prostředí s ohledem na přání a pocity rodičů, za což moc lékařům, porodním asistentkám i zdrav. sestrám mnohokrát děkuji.Příště určitě znovu "Obilňák".
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.