ahoj Barboro! Jsem maminka z Boleslavi, která čerstvě porodila miminko v porodnici v Jičíně. Ke konci těhotenství jsem nedělala nic jiného než vybírala porodnici sledovala ohlasy na netu atd.. I Tvé dotazy jsem sledovala a rozhodla jsem se Ti po porodu odepsat. Nebot´negativa lidi napíšou, ale pochvalama se šetří. Na porodnici v Jičíně nemohu řící špatného slova. Jak péče na porodním sále - volný pohyb, sprcha, míč, vana + příjemné prostředí a chování personálu, tak oddělení šestinedělí. Řekla bych, že výborná péče byla od pediatrů a krásné chování dětských sestřiček. Jako snad prý v každé porodnici - jídlo tam bylo trochu slabší. Co se týče přípravy - holení ani klystýr jsem neřešila a nástřih nebyl. Chtěla bych Ti popřát dobrou volbu a krásný porod.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.