V jablonecké porodnici jsem rodila 23.7.2007 a mohu ji všem maminkám vřele doporučit.Dlouho jsem zvažovala, kde porodit svoje první miminko.Jelikož jsem hledala něco utulného a příjemného s milým personálem tak volba padla na Vrchlabí nebo Jablonec nad Nisou.V době mého porodu bylo Vrchlabí zavřené, tak jsem se rozhodla pro Jablonec a moje volba byla ta nejlepší.Chtěla bych touto cestou poděkovat všem na porodnicko-gynekologickém oddělení za jejich péči, pomoc a milé chování.Nesetkala jsem se dlouho s tak milými a ochotnými sestřičkami jako právě zde.Můj porod našeho Kryštůfka byl pro mě tím nejhezčím zážitkem v mém životě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.