| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Most, o.z.

rodila jsem zde v říjnu 1995.Porodní asistenky byli velmi profesionální,ale chyběl jim lidský přístup.Dali mi klistýr,řekli za chvíli jděte na záchod a odešli pryč.Musela jsem se ptát uklízečky jestli už můžu jít an záchod a jestli můžu jít ještě jednou apod.No prostě přístup byl hroznej.Na sále mě nechali ležet s tím že je asi brzo že nepřichází kontrakce a všichni šli pryč a když na mě šli stahy tak jsem tam na ně musela volat jak ne lesy.Opravdu otřesná zkušenost.Ještě že jsem rodila jen 3 hodiny.
Ale jedno pozitvní musím pochválit.Byli tam sestřičky učenky a ty byli báječný.Přišli asi hodinu potom co mě přijali a chovali se báječně.Nebýt jich tak bych se zhroutila.Dokonce mi jedna slečna asistovala u porodu.Sama mi držela hlavu a nechala si mačkat ruku.Ale jinak hrozný přístup.Proto v žádným případě bych už nešla k porodu sama.
A takovou zkušenost má víc mosteckých rodiček.
Já jen doufám že za těch 13 let se jejich přístup změnil.a podle toho co psali holky co rodili nedávno,tak je tam už přístup personálu mnohem lepší.;((;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.