Dobrý den,dekuji za milá slova:-))) Já chci dve deti urcite,teda ted si to alespon myslím:-)uvidíme po porodu a pak taky jak to bude s penezma,ale chtela bych to udelat tak,ze po trech letech nastopuim do práce tak na rok a pak znova materská.Tak jsem zvedavá jak nám tu materskou odsouhlasí:-)Jo jo spím hodne,asi mi to pak bude chybet:-)ale zase tady bude clovícek,na kterého se moooc tesím,a ten mi to urcite vynahradí.-)mejte se fajn hezký den:-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.