Rodila jsem před cca 6 lety v Teplické nemocnici a musím se bohužel přidat k názoru paní Radky. Sestry ale byly velmi příjemné. Porod za účasti mého manžela probíhal v úplné pohodě až do doby než "přifrčel" nervózní doktor a šupem mě odkázal do té správné polohy samozřejmě s nohama do vzduchu. V té chvíli mi okamžitě přestaly stahy a bylo nutné použít chemii. Porod pak pokračoval tak rychle, že bylo nutné mě nastřihnout. Šití, které lékaři sestry podaly ( samorozpouštěcí stehy ) se mu nějak nezdály a s klením je hodil na zem! Poté mě zašil běžným silonem. Ten má však jednu vadu, nevypadne, ani se nerozpustí sám. V kartě to však nezvěčnil, takže jsem se 10 dní po porodu musela s hroznými bolestmi potupně domáhat, zda by se mi "tam" někdo nepodíval a nezbavil mě utrpení. Péče o dcerku potom už byla dobrá, ale na nepříjemného doktora nemohu zapomenout. Teď jsem v sedmém měsíci druhého těhotenství, opět asi pojedu rodit do Teplic a jen moc doufám, že narazím na někoho snesitelnějšího. Marcela
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.