Je-li nyní (v roce 2004) vše v Mostec. porodnici jak píšete, je vše v naprostém pořádku a mně to jen a jen těší. Psala jsem, že jsem rodila v r.97, je tedy možné, že se Mostec. porodnice od té doby zlepšila. To je jen dobře. Ale máte-li pocit, že špatné zážitky některých maminek včetně mých,jsou jen cituji vás - "pomlouvačné řádky", tedy lži, pak mě opravdu utvrzujete v tom, že se v Mostec.porodnici nic nezměnilo. S pozdravem Pavla
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.