Dne 22.4.2008 se nám v náchodské porodnici narodila dcera Klárka, na svět se jí moc nechtělo a tak bych touto cestou ráda poděkovala všem, kteří s námi rodili a kteří se o nás po porodu starali. Péče je v této porodnici ukázková, za celou dobu pobytu jsem neměla jedinou výhradu. Na porodním sále jsem si díky dobrým radám porodní asistentky vyzkoušela krom jiných pomůcek i vanu s vířivkou / výborné při silných kontrakcích /, využily jsme i možnost nadstandartního pokoje, kde je pohodlí a pěkná vybavenost. Můj dík patří i sestřičkám z novorozeneckého odd.,které vše ochotně vysvětlily, poradily, chodily kontrolovat mimi i v noci a rozhodně díky nim jsme odcházely z porodnice plně kojené. Tuto porodnici můžu všem budoucím maminám jen doporučit, máte se na co těšit...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.