Ahoj pocházím z Moravi ale už 4rokem žiju v Aši.Chtěla bych se podělit o svuj zážitek z mého prvního porodu.Na Velikonoce 24.3.2008 jsem porodila v Chebské nemocnici ve 22:15h.Narodil se mi chlapeček ve 34 týdnu,duvod proč tak brzo?Tak nato mi nedokázal odpovědět žadný doktor ani muj gynekolog,nachápu proč.Rodila mě paní doktorka,nevím její jméno,vtom zmatku človek myslí na jiné věci.Ale určitě co vím ,je že při nástřihu paní doktorka to moje nenarozené mimi 8 střihla do hlavičky.To jsme se dozvěděli až ve Varech na ipce,kde mi toho malého drobečka odvezli hned hodinu po porodu.Neměl dostateně dost vyvinuté plíce,takže musel do inkubátoru.A to že mi Dominička (tak se jmenuje muj syn)převezli do Varu jsem se dozvěděla až ráno.Když se mi to uráčily zdělit,takže jsem celou noc jen ležela na pokoji se slzami v očích,nebot jsem nevěděla co je Dominičkem.Po dvou dnech mi zajistili převoz do Varské nemocnice.V Chebu se mi nelíbilo to,že mi až ráno řekli kde mám syna se slovy paní doktorka se omlouva ale ona na vás zapoměla,má toho moc.A předčasně narozený miminka,kdybych věděla tak rodím ve Varech,nebot v Chebu nemají tak kvalitní inkubátory.Teda poku tam nějaký mají,jinak by mi to moje mimi nepřevezli.Ve Varech na ipce,nekterý sestry hodný ale některý děs,taky jsem tam z nervu zhubla 10kilo.Každá vás buzerovala jinak,to musíš tak to zas tak a člověk si připadá jak totální blbec.Tech 14 dní co jsem tam byla mi přišla jako věčnost,ještě ted když si nato vzpomenu je mi zle.Doma je doma,človek si dělá podle svýho a v klidu,žádný stres.Dominičkovi včera bylo 5 měsícu je to moje sluníčko a nejdraší co mám.Jizvy na hlavičce mu bohužel zustanou napořád,snad až mu narostou hodně vlásky se to schová.Pěkný den přeje Lenka a Dominiček.
Předchozí