| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

5.10.2018 12:43:24 libik

Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev

Angrešt by dokázala upéct i cihlu do měkka, ale já bych to tedy nakrájela alespoň na porce, ať to bude co to bude.~:-D

Maso v troubě upravuju furt, papiňák se odporoučel do věčných lovišť a nový už nechci, takže zkušenosti mám.
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Pečené hovězí a glazovaná mrkev Czeperka 5.10.2018 11:56
*Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev libik 5.10.2018 12:43
*Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 5.10.2018 12:53
**Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev ...neviditelná... 5.10.2018 17:14
*Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev K_at 5.10.2018 14:33
*Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev Bouřka 5.10.2018 14:36
*Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev vertigo 5.10.2018 18:7

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.