| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev

miluju pomalé pečení, obzvlášť hovězí maso ~:-D
kupuju obvykle kližku nebo krk, prostě maso, co je prorostlé, aby mělo co pouštět, čím víc kolagenu, tím lépe ~;)
orestuju celý ten kus masa v celku, zlehka podliju vývarem (nebo vodou a osolím maso), nasypu nakrájenou cibuli a peču celou noc na cca 90 stupňů... ráno vypnu a nechám v troubě, pak už jen vyndám maso, rozmixuju šťávu s cibulí a prohřeju maso... cibuli dávám hlavně proto, abych měla zahuštěnou omáčku...
daleko častěji ale podlévám červeným vínem a peču s kořenovou zeleninou a divokým kořením, pak dochucuju brusinkama - to je u nás nejoblíbenější úprava hovězího ~:-D
jo a porcování na kousky je na škodu, tímhle pomalým pečením se maso takřka rozsype do měkka, kolagen se rozpustí a udělá dokonalou omáčku - kousky by se rozpadly asi úplně, pak by se to dalo podávat asi jen dohromady, omáčku už neoddělíš ~;)
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Pečené hovězí a glazovaná mrkev Czeperka 5.10.2018 11:56
*Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev libik 5.10.2018 12:43
*Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 5.10.2018 12:53
**Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev ...neviditelná... 5.10.2018 17:14
*Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev K_at 5.10.2018 14:33
*Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev Bouřka 5.10.2018 14:36
*Re: Pečené hovězí a glazovaná mrkev vertigo 5.10.2018 18:7

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.