Re: Děti a vegetariánství
Mila Ireno,
Mozna prave proto, ze pri uprave masa pouzivas "kopce koreni", Ti maso nechutna, ba primo zapacha. Ani my nejsme zadni velci masozrouti, ale cervene maso rozhodne mame tak jedenkrat tydne, zrovna tak jako rybu nebo kure. Dalsi dny jsou potom vicemene vegetarianske (zeleninove polevky, rizota, bezmase testoviny a hlavne hodne salatu). Jestli mohu doporucit jak upravit dobre maso, tak ja mam nejlepsi zkusenosti s grilovanim. Nepouzivam zadne koreni, zadny tuk a dokonce ani sul. Maso je stavnate a vevnitr ruzove a ma svoji prirozenou chut. Nejlepe pouzit teleci nebo hovezi, zalezi spis na kvalite nez na kvantite. Salamy ani jine uzenarske vyrobky nekupujeme.
Tahle rada plati ovsem pouze tehdy, je-li Tva nechut k masu dana jeho nedostatecnou kvalitou nebo nevhodnou upravou. Jestli jsou Tvoje duvody prestat jist maso spis eticke, potom nejsou moje rady asi prilis uzitecne. Mam i spoustu receptu na bezmasa jidla, tak kdyz tak napis a ja Ti nejake poslu.
S pozdravem,
Marketa
Odpovědět