13.2.2009 8:53:54 Yuki 00,03,07
Re: Laryngitida
nechej se vybavit lékama a měj je vždycky blízko, na dovolenou nebo babičkám bez léků ani náhodou, já mám speciální laryngitidový balíček, ve kterým je kromě léků taky popis toho, jak se to pozná a kolik čeho mají který z kluků dostat, mívají to totiž oba. A babička podle návodu to zvládla v pohodě.
Jinak se to opravdu rádo vrací, prostě někdo je náchylný víc někdo míň, starší syn měl laryngitidu aspoň 5x, teď si dva nebo 3 roky ne a nedávno zase, ale už je velký, tak sice kašlal štěkavě, špatně se mu polykalo, ale nedusil se, stačily kapky proti otoku (fenistil) a něco proti kašli
mladší ji měl asi 3x
jinak ještě do toho papíru jsem připsala velkýma písmenama, aby se to nedalo přehlídnout SEDĚT, NELEHAT DOKUD TO ASPOŇ TROCHU NEPŘEJDE, OTEVŘÍT OKNONEBO HLAVU DO LEDNIČKY
a dobře jsem udělala, děda babičce nadával, že mu ještě chce ublížit, když na něj otvírá okno, když kašle, babička to věděla, já jsem jí to musela taky docela důrazně vysvětlit, že se to musí (aby se zchladily dýchací cesty a zmenšil se otok hrtanu)
Odpovědět