Re: Laryngitida
jéé tak o tom bych už mohla psát knížku
, starší synek ji má od 10m.(nyní mu budou 4roky) hospitalizovaný byl pouze jednou a to když ji měl poprvé.O té doby to zvládáme doma, rectodelt + vyběhnout na balkon, pak dávám vlhkou látkovou plenku na krk, od září do dubna ji má každej měsíc, už jsme byli i na mandlích a moc to nepomohlo, dotal ji za 10dní po vytržení. Mladší synek ji chytne většinou týden po starším (no hold je to virové) a ten na to trpí od 9m. hospitalizovaný nebyl, jen konzultace po telefonu, léčba stejná. Zajímavé je,že mají různé průběhy, starší vetšinou začne štěkavě kašlat a pak se mu zhoršuje dýchání, ale nelepe po dechu a není to rychlé. Maldší synek zakašele jednou a už slyším jak se dusí a lepe po dechu, kolikrát je i fialový. Rectodelt zabíra téměř okamžitě. Jednou už jsem byla ve fázi, že jsem vytáčela rychlou a synek změnil barvu z fialové na normální během vteřiny, tak jsem to tímpla dřív, než se to vytočilo, začal krásně dýchat a smát se....prostě bez Rectdeltu ani ránu nosím ho pořád sebou, člověk nikdy neví, takhle nemoc přichází bez varování, dítě ukládete dopostele a směje a za dvě hodiny se dusí.
Odpovědět