24.4.2009 8:18:12 albyna
Re: Ozdravovna - Bukovany
My tam byly, je to rok. Byla jsem tam s pětiletou dcerou a jela s námi i druhá desetiměsíční. Se stravou pro mladší mi vycházeli vstříc. Personál byl skvělý. Vybavení teda opravdu hrůza, manžel když tam přijel, tak říkal, že si připadá jak ve filmu Requiem pro panenku ( snad to píšu dobře ). Mezi naším a dalším pokojem byla jen překližka, takže bylo slyšet i čtení pohádky na dobrou noc.
Co se týče procedur: inhalace a výplach vincentky několikrát za den, cvičení párkrát týdně. A častý pobyt venku. Okolí je krásný.
Co mi tam dost vadilo, že tam nikdo nic neorganizoval. Inhalace jsme dělali sami. Oni vlastně s dětmi jen cvičili, asi dvakrát nebo třikrát týdně ( už přesně nevím ) na půl hodiny a pak se o nás už nikdo nezajímal. Mají tam krásnou zahradu, ale nebyl sníh a bylo blátivo, tak jsme jen chodili na procházky po silnicích. S dětmi, které tam byly bez rodičů jsme moc do styku nepřišly - jen když jsme se vetřely třeba na procházce, nebo do herny.
Kdyby nám to znovu doporučili, tak bych jela, ale radší na jaře nebo v létě. Dětem se tam moc líbilo. Dceři to pomohlo a byl tam s námi chlapeček, který asi půl roku pořád kašlal a tam po čtyřech dnech přestal.
Odpovědět