| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Lázně a ozdravovny

Re: Ozdravovna - Bukovany

taky jsem byla se synem v Bukovanech-budou to 2 roky a tenkrát se říkalo,že to zavřou,protože jak se tady píše-ubytování děsný,nejsem žádná frfňa zvyklá na hotel apod. ale co jsem spatřila se nedá jinak popsat.
My bydlely měsíc dole na domečku-jak tam tomu říkaly.
Nahoře v hlavní budově byly taky pokoje,ale tam se ubytovávaly právě matky s více jak 2 dětma nebo když nebylo dole místo.
Já byla sice radši že jsme dole,protože tam bylo soukromí,docela dobrá parta,ale topení taky -buď zima nebo hic,topil ukrajinec a ten teda nás neřešil,když jsme nadávaly že je buď zima nebo vedro...
Pokoje-když jsem spatřila,mále jsem brečela- postele jak v nemocnici,lampička,skříň a umyvadlo na pár metrech-toť vše...
Koupelny 2-obe s vanou. Kamrdlík,kde byla pračka-nefunkční a když,tak v násypce na prášek byla plíseň-fakt skvělý ,prá tam dětem nemocným,alergikům apod.
zeď věčně promočená.
No ale nezavřely to a vloni to rekonstruovaly a prý je to tam teď moc hezké,když jsem viděla fotky,je to fakt-koupelny krásný....i bych tam snad jela zaS,ale nám to nepomohlo vůbec-syn je skoro 7 letý-astmatik,alergik,taky věčně kašel a rýma a tam jsme 3 týdny promarodily- měl tam horečky,na které netrpí, zvracel-prostě děs.
Okolí krásné,ale jely jsme tam na léčbu a jak se zde zmiňovalo-nedělaly s náma vůbec nic-krom cvičení a možnost udání dítěte na dopoledne do školky!
Výplach Vincentkou jsme nedělaly a nikdo ho nedělal,protože NIKDO nechtěl stříkat brutálně Vincentku-5 ml do nosu stříkačkou...
Akorát jsme Inhalovaly páru a chodily 3 x denně na horský slunce.
Takže to jsem mohla dělat doma.
Je fakt,že bez auta jste vyřízený,protože kola tam měly,ale buď píchlý nebo k nepoužití-půjčila si jedna mamina a druhá neměla šanci ztoho děs výběru...
Jezdily jsme občas busem do Příbrami na nákup,procházku a autem do bazénu...
Určitě se najde lepší nabídka-Cvikov,Bludov, Olivova léčebna.
Chtěla jsem letos syna zas poslat,ale samotnýho se mě ho posílat nechce,babička by tam měsíc nevydržela a já jet nemůžu,protože v červenci rodím...
Odpovědět
Průběh diskuze (13 názorů)
Ozdravovna - Bukovany Luci2 23.4.2009 20:47
*Re: Ozdravovna - Bukovany Alička 23.4.2009 22:29
**Re: Ozdravovna - Bukovany Alička 23.4.2009 22:30
*Re: Ozdravovna - Bukovany Twída 24.4.2009 8:1
*Re: Ozdravovna - Bukovany albyna 24.4.2009 8:18
**Re: Ozdravovna - Bukovany Petris,Krýša-07/02,Karin-07/09 24.4.2009 8:39
***Re: Ozdravovna - Bukovany Luci2 24.4.2009 8:59
*Re: Ozdravovna - Bukovany Zdendy 24.4.2009 9:29
**Re: Ozdravovna - Bukovany Zdendy 24.4.2009 9:39
***Re: Ozdravovna - Bukovany Luci2 24.4.2009 9:49
*Re: Ozdravovna - Bukovany Zaiza 24.4.2009 17:12
**Re: Ozdravovna - Bukovany Lvice+lvíčata 24.4.2009 23:27
*Re: Ozdravovna - Bukovany keslinka+Jiří11/05+Natálka9/02 10.2.2010 9:40

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.