29.5.2009 10:26:44 Lou+3
Dlouhodobé krmení odsátým mlékem
Pred necelym mesicem se mi narodilo zdrave mimi 3,5 kg. Jenze bylo od zacatku velmi pomale v krmeni, v porodnici trochu pribralo, ale pak zacalo rychle znovu ztracet, az na necele 3 kg. Nakonec se ukazalo, ze je to tim, ze neni schopne poradne pit z prsa - za 40 minut vypilo asi 20ml. Zkousela jsem i laktacni poradkyne, ale nenansli jsme pricinu. Zacala jsem tedy intenzivne odsavat a krmit ho MM. Jenze je to dost stresujici, ne vzdy odsaju potrebne mnozstvi, nekdy se to den ze dne lisi i o 50 ml. Nejhorsi je ve stresu, treba kdyz miminko place, tak mlicko nekdy netece skoro vubec nebo moc malo, pak ho musim nakrmit UM, protoze pak uz breci z hladu a ja mohu odstavat treba hodinu a mliko netece (no a pak za pul hodky se spusti samo).Jinak se snazim casto mimi prikladat k prsu, ale porad skoro nic nevypije, jenom trosku. Jsem z toho dost nestasta, kojila jsem dve deti, samozrejme s problemy, ale nejak to slo. Ted uz mi ponekud dochazi invence, co s tim. A predstava, ze bych to mela delat celych 6 mesicu me dost desi. Ale nechci mimi pripravit o MM. Mate nekdo podobne zkusenosti?
Diky,L.
Odpovědět