Re: Výrobky Medley
Přiznám se, že jsem s Medlošem začala naše šátkování.
Když jsem hledala info o nošení a o prodejcích, narazila jsem jako mezi prvními právě na M. a koupila ho. Hlavně kvůli ceně, neb ve srovnání s kvalitními šátky na nošení je levný, ale tomu právě odpovídá i ten komfort při nošení, že..
Jsem si říkala na co drahý šátek, stačí něco levného, vždyť v tom nemůže být rozdíl. Ale bohužel je, možná proto mám teď Didymosů doma šest..
Kačku jsem do Medloše navázala tak desetkrát, ale max. na třičtvrtě hodiny, pak se šátek začal zařezávat do ramen (K. v té době měla šest kilo a tři měsíce). Jelikož jsem ale chtěla nosit, zapátrala jsem na netu znovu, lépe, více jsem se pídila, až jsem se dopídila k Didymosu, Storchům, Hoppům, Easycarům a já nevím k čemu všemu ještě a jednoho Didyho pořídila. Rozdíl je obrovský, komfort při nošení se ani nedá popsat, dítko v úvazu drží, šátek se při jedné vrstvě neprověšuje.. Dalo by se pokračovat dál a dál.
Shrnuto a podtrženo - pokud člověk nesrovná s ničím jiným, může být spokojený a klidně odnosit i v šátku téhle firmy, ale spíš si myslím, že to většinou od šátkování odradí. Za mě teda Medley určitě ne, ale zase na druhou stranu díky za každé dítě v něm, hlavně když neleží v kočáře..
Odpovědět