Re: Jaké úvazy pro 8,5 kilové dítě a elastický šátek?
Měla jsem MaM eco a nosila jsem více jak rok... pak jsem přešla na Manducu. I elastický šátek se dá u těžšího dítka dotáhnout -ale teda záleží jaký máš .. ten eco je i s konopím a je "pevnější" než jiné jen elastické ... malý měl v roce 12kilo. Nosila jsem v kříži s kapsou .... spal mi do roka v kolíbce Vešel se tam jen po zadeček .. nohy čouhaly - a vůbec mu to nevadilo
Tu manducu či jiné ergo nosítku po tom roce doporučuju hlavně pro to, že dítko co pak už umí chodit chce hodně - nosit - chodit - nosit - chodit .... a ono je to pak snažší někde v parku jen nahodit do nosítka než pořád vázat šátek. Já byla fakt nadšený šátkař hlavně do toho roku - pak jsem si oblíbila nosítko. Příjde mi to super ten šátek na první rok (u miminka je prostě příjemnější než nosítko - ale asi je to o stylu)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.