Re: Šátky Lana, Lilibulle & Dolcino
Eleez, já bych se ještě vrátila k té klouzavosti.. Nevím, jestli to napíšu dostatečně jasně a srozumitelně, takže se kdyžtak předem omlouvám. :) Ono pokud je šátek "klouzavý", může se stát, že po nějaké době úvaz při nošení jakoby lehce povolí, dítko se i se šátkem posune o kousek níž. Je to asi tím, jak šátek při nošení pracuje a pokud je šátek jakoby jemný, hladký, lehčeji "vyklouzne" z uzlu a pak dochází k tomu povolení. Chápeš, co jsem tím chtěla říct, že jo?
S tou váhou mi Inish trošku přidala
, ale zbytek je tak, jak říká. Nosím čtrnáctiměsíční a téměř desetikilovou Kačku vpředu, na zádech výjimečně. Nevím, čím to je, ale nošení na břiše je pro mě pohodlnější a navíc se mi tam K. dobře ochraňuje před ježibabama, které mají chuť toho mého krásného nošenečka osahávat.
Anko, pokud je Tvůj malý blinkací a navíc se bojíš o "zdraví" jeho kyčlí v kolíbce, jsem pro nošení na stojáka v úvazu kříž s kapsou uvnitř, přesně jak psala Inish.
Mimčo má v tomhle úvazu zaprvé docela dobrý výhled a zadruhé správně uvázaný a utažený zajistí správně postavení kyčlí.
Mišpulko, gratuluju k Sekvojím a prosím o foto až k vám dorazí.
Odpovědět