10.7.2009 13:11:16 Dadulka,02/06,06/07
Re: Rodinný režim se skorodvojkami
Tak naše berušky mají taky 16m a nemůžu si to vynachválit.Každý se ptá,jak se to dá zvládnout,..prostě dá.Musíš si věřit, neřešit kraviny, úklid počká,nádobí taky.Prádlo jsem žehlila večer, teď už to, co jde, jenom skládám,dostali jsme myčku,díky za ní,máme velkou zahradu, takže dost času trávíme tam.Teď už si i holky vyhrají samy v pokojíčku, bez dospělých.Někdy je to záhul,ale když jdem po ulici a ony se svorně drží za ručičky, tak jsou miliónové
A jak se nezbláznit, já jsem v roce menší šla znovu do práce na 1/2úvazek, starší je ve školce a šmudla s prababičkou,teď máme volno a od září zase tak.
Při kojení jsme četly,kojila panenku,stavěla kostky, puzzle,..kojila jsem na zemi,abych jí byla blíž.Měli jsme stupátko,ale sloužilo asi jen 1/4 roku, potom chtěla starší už jen chodit.
Babičky máme v dosahu,ale jednu jen na víkendy,a to si je bere třeba na celý den(spát se musí doma),druhá je s námi v domě,ale ta moc hlídací není,ale taky kočár povozila,navečer si s nimi hraje. Jde to, spíš mám strach,až se rozhodnem pro další,jak to pak budu oraganizovat,kažedý bude mít jiné potřeby.
Odpovědět