Re: Co s tím???
Loriano, já myslím, že opravdu nebyl důvod ke scénám, proto on neměl potřebu ti vysvětlovat, kdo kde spal, i to ošklíbání kamarádů jsou jen tvoje fantazie. Nejspíš byl prostě kamarád nejvíc ospalý, tak ochotně zalezl do pokojíčku, zatímco tvůj přítel a ta kamarádka si ještě chvíli povídali.
Kdyby nějaký můj potenciální partner takhle vyváděl kvůli tomu, že jsem přespala vedle jiného chlapa (a sama píšeš, že to ze své zkušenosti taky znáš), a ještě mě nutil se za to omlouvat, tak asi taky budu HODNĚ váhat, jestli má smysl ve vztahu pokračovat.
Ano, když jeden z partnerů přespí vedle osoby opačného pohlaví, může to ve fantazii druhého partnera nadělat všelijaké věci. Ale když ten druhý partner dělá totéž, tak by neměl měřit dvojím metrem! Udělala jsi dobře, že ses hned druhý den omluvila. Jak psala Bosorka, až on tu scénu trochu vstřebá, pravděpodobně to bude brát tak, že ti na něm záleží. Ale teď mu opravdu těch pár dní dopřej. Že bys potřebovala jeho pomoc ... kdyby odjel služebně někam daleko a ty jsi onemocněla, taky se s tím budeš muset nějak vypořádat bez něj.
Odpovědět