Zdeni ale jo, já to všechno beru, taky jsem často spávala takhle pohromadě na vandrech, později když jsem jezdila na skály a do hor tak taky. Dokonce jsem měla v tu dobu přítele, který měl jiné koníčky a jezdila se svou starou partou sama a spali jsme ve stanu třeba 3 kluci a já. Ale tohle všechno jsem neměla problém dotyčnému říct, jedu na víkend, budem spát všichni v jednom stanu, ať toho netaháme tolik. Je fakt, že ze začátku to chápal hůř, ale když je poznal, tak pochopil, že o nic nejde.
Vím, že to takto v plánu neměli, takže předem mi to říct nemohl, ale proč to neřekl po příjezdu, to nechápu.
Podotýkám, že nejsem hysterka a scény mu nedělám každý týden, takže bát se tohohle nemusel. V jeho i mé partě jsme zvyklí si dávat vzájemně pusu, když se vidíme, tohle mi absolutně nevadí a vím, že některým jiným partnerům toto vadí.
Prostě to ve mně vzbudilo žárlivost nic víc, nic míň. Ani jsem to nečekala, určitě to souviselo s alkoholem a s premenstruačním syndromem, který mám od porodu tedy výživný
Za lhaní to teda považuju, ta sms z dálky mi vtipná nepřišla :( Chápu, že se chtěl vyspat, ale věděl že může být unavený, tak neměl malé slibovat výlet, tím mě taky naštval. K jeho cti musím dodat, že ji vzal aspoň odpoledne do lesa.
Po pravdě nikdy jsem nijak extra nežárlila a to jsem měla třeba s bývalým víc důvodů, zřejmě jsem se prostě cítila ohrožená, nerada bych ztratila príma chlapa, který nás má rád a výborně si rozumí s dcerkou. Stačí, že dcerka musela vstřebat, že se odstěhoval táta, nerada bych jí vysvětlovala znovu proč se odstěhoval i on...
No, snad to pochopí, jsem zvědavá kdy se ozve, já už mu volat ani psát nebudu, vše podstatné jsem řekla, omluvila se a předpokládám, že ví co k němu cítím.