| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Věřící maminky

10.8.2009 12:16:54 gajka111

Re: Děti a pět jazyků lásky

Četla jsem...dost mi to přineslo..jsme totiž se synem (5 let) naprosto odlišní..on je spíše po manželovi (tj. jsme v projevech lásky odlišní i s manželem). Já jsem typ "skutkový" a také "malé dárečky" tj. např. bounty pro manžele zastrčená do batohu, když někam jede :) nikdy jsem nebyla příliš slovní typ nebo "objímací"...zkusila jsem na sobě i po přečtení této knížky více pracovat (už tak před 2 lety) a snažit se více hladit, objímat a mluvit o citech a pocitech...u syna se dostavila změna v jeho chování během 2-3 měsíců..až jsem z toho byla překvapená. Považovala jsem ho vždy za "nemazlícího, co nemá rád dotyky" a zjistila, že vlastně to asi spíše vycházelo ze mne. Včera jsme spolu usli po obědě a on mně hladil po ruce a tulil se jak miminko, před 2 lety by to asi nenastalo...takže za sebe mohu pročtení doporučit a každý si z toho může vzít, co ho osloví ~;)
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Děti a pět jazyků lásky Natanela 10.8.2009 11:58
*Re: Děti a pět jazyků lásky gajka111 10.8.2009 12:16
**Re: Děti a pět jazyků lásky Helca+Nicholas 10.8.2009 12:30
***Re: Děti a pět jazyků lásky Natanela 10.8.2009 12:39
*Re: Děti a pět jazyků lásky Lucíček a dva lupínci 10.8.2009 20:44
*Re: Děti a pět jazyků lásky Petra, deti 2 a 6let 22.11.2011 8:16

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.