17.8.2009 11:54:18 Pole levandulové
Re: Co všechno zvládnete se šátkem / nosítkem?
Nosime s manzelem oba, v satku na brise svou skoro sestikilovou ctyrmesicni dceru. Delam s ni to, co prave potrebuju, tj uklidim, uvarim /s tim to teda moc neorehanim celkove/, nezehlim, ale hlavne se mi satek osvedcil na nakupy, na vylety - napriklad vcera na Krivoklate bych to s kocarkem dala dost obtizne. A pak taky nosime tehdy, kdyz je Bela protivna a ja ji chci zklidnit, uspat, proste byt na chvili "bez ditete". Noseni mi bavi a uzivam si to, jen budu muset najit nejakou vychytavku na to aby mi neublinkavala za vystrih - kdyz ji pak sundam, tricko vypada podivne, tak ji radeji moc nesundavam
Je mi lito, ze jsem nenosila uz syna - tam jsme kupovali babyvak tikamak, do ktereho jsme ho nejak neumeli umistit a od noseni nas to odradilo. O satcich jsem tehdy sice vedela, ze existuji, ale znala jsem jen ty prouhate, ktere mi pripadaly na mne prilis etno, tak jsem to ani nezkusila a je to skoda, ale uz s tim nic nenadelam.
PS Taky na chozeni do kina se nam satek osvedcil - miminu do usi spuntiky proti hluku a radeji vecerni predstaveni - tam je pak zaruka neruseneho sledovani, kdyz mimi spokojene spi.
Odpovědět